Întrebări frecvente

Termenele de livrare depind de complexitatea produsului, de disponibilitatea materialului și de numărul comenzilor în lucru. Confirmăm data livrării după ce verificăm programul de producție. (de specificat data evenimentului pentru a vă informa dacă putem onora comanda la timp).

Perioada de timp pentru produsele precomandate durează, de regulă, 45 de zile lucrătoare.

Recomandăm pentru rochiile de seară / cocktail ca plasarea comenzii să se realizeze cu 3/ 6 luni înainte, astfel încât să verificăm programul de producție și să ne asigurăm că putem să onorăm comanda. În cazul rochiilor de mireasă, recomandăm ca plasarea comenzii să se realizeze cu 9/ 12 luni înainte de eveniment.

Recomandarea noastră este de 3 probe, conform contractului, cu predarea produsului a 4-a întâlnire astfel încât să ne asigurăm că totul este în ordine și conform mențiunilor dumneavoastră. 

Site-ul nostru este de prezentare, dar nu reușim să completăm cu noile modele în timp real, încât avem un flux mare de rochii care intră lunar în showroom. Dacă doriți să vizualizați mai multe modele, vă așteptăm în showroomul nostru sau ne puteți contacta pe WhatsApp (0758 618 397), iar echipa noastră vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie, privind noile modele disponibile.

Vă așteptăm pe WhatsApp (0758 618 397) cu un mesaj care să cuprindă următoarele informații: data evenimentului, tipul de eveniment, ce model v-ați dori sau dacă aveți nevoie de consultanță privind modelul astfel încât să știm care sunt nevoile dumneavoastră și să venim cu un răspuns rapid. 

Anularea comenzii made-to-measure din motive personale, deși produsul îndeplinește condițiile specificate în Fișa de Comandă, atrage după sine reținerea a 50% din valoarea comenzii.

În prima etapă, se achită un avans de 50% din valoarea comenzii și poate fi plătit prin orice metodă de plată agreată de client. Următoarea plată se face la final.

În situația în care nu locuiți pe teritoriul României și vă doriți o rochie de mireasă sau pentru un anumit eveniment, căutăm cea mai bună variantă astfel încât să realizăm rochia chiar dacă dumneavoastră nu reușiți să ajungeți la probele specificate în contract. Discutăm la telefon toate detaliile și cautăm cea mai bună soluție.

Funcționăm pe bază de programare astfel încât să ne concentrăm atenția asupra fiecărui client în parte. Programările se pot face fie telefonic sau pe WhatsApp (0758 618 397), fie pe Instagram. 

Atelierul nostru se află în Piatra Neamț (Strada Dărmănești, Nr. 115), iar pentru vizualizarea rochiilor, ne găsești în Piatra Neamț (Str.Florilor, nr.30).

 Locația din Iași a fost închisă definitiv.

 
 

 

 

Plecăm de la modelul pe care îl doriți, însă fiecare rochie este adaptată în funcție de forma corpului, trăsăturile individuale și tematica evenimentului. În final, ne dorim să ne punem amprenta asupra rezultatului. 

×

chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj